Dermatologie Falticeni

Dermatologie Falticeni

Frumuseţea începe cu o piele sănătoasă. Dermato-Venerologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea afecţiunilor cutanate și a problemelor ce țin de estetica pielii, afectiuni ale mucoaselor, părului si unghiilor, a bolilor cu transmitere sexuală.

În cadrul Alma Clinic, la specialitatea Dermato-Venerologie, vă oferim soluții optime atât pentru problemele dermato-venerologice cât și pentru afecțiuni dermato-cosmetice, indiferent de vârsta pacienților.

Îmbinăm priceperea medicilor noştri cu tehnologii avansate, prin dotările moderne de care dispunem la clinica noastră, cum ar fi dermatoscoapele Heine Delta 20 și Delta 20 plus. Acestea sunt folosite pentru examinarea suprafeţelor pielii și recomandate pentru examinarea leziunilor pigmentare, diagnosticarea timpurie a melanoamelor maligne.

Începând din această lună, iunie 2017, la această specialitate puteți beneficia gratuit de o consultație gratuită în baza biletului de trimitere.

Printre serviciile de dermato-venerologie pe care le oferim se numără:

-Consultații dermatologie generală (acnee, eczeme, psoriazis, micoze, insuficiență venoasă cronică, afecțiuni ale părului și unghiilor, etc.)
-Consultații dermatologie pediatrică
-Consultatii pentru boli cu transmitere sexuala (gonoree, sifilis, infectii cu chlamydia, herpes genital, condiloame acuminate)
-Electrocauterizari (îndepărtare papiloame, veruci genitale fără cicatrici)
-Chiuretarea negilor
-Dermatoscopie (examinarea leziunilor cu dermatoscopul pentru precizarea diagnosticului; examinarea și supravegherea alunițelor, depistarea precoce a melanomului malign)
-Peeliguri chimice (indepartarea cicatricilor postacnee, riduri fine, pete pigmentare, refacerea texturii pielii)
-Dermato-Cosmetologie: tratamente de extragere chisturi si comedoane
-Tratamentul ulcerului varicos
-Excizii tumori cutanate
-Tratamentul abceselor cutanate si furunculelor
-Prelevare biopsii cutanate

Echipa medicală:

Echipa medicală de la această specialitate este formată din dr. Crihan Elena (Iași) – medic specialist dermato-venerolog având competențe în dermatoscopie, dermatocosmetologie și tratamente laser.

Dr. Crăciunescu Iuliana, medic specialist dermato-venerologie, din Suceava.

Clinica Fălticeni

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0754-471-246
0330-100-323

sau completează formularul de contact.

Programul clinicii

Luni - Vineri:
07:30 - 20:00
Sâmbătă:
08:00 - 14:00
Duminică:
Inchis