Chirurgie vasculară Fălticeni

Chirurgie vasculară Fălticeni

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului vascular (arterial, venos și limfatic). Chirurgia vasculară este printre altele si o chirurgie de reconstrucţie, iar dotările de la Alma Clinic permit medicilor să realizeze intervenţii chirurgicale vasculare minim invazive, cu rezultate estetice foarte bune.

Principalele afecțiuni tratate în cadrul specialității de chirurgie vasculară sunt:

-Boala arterială periferică
-Boala carotidiană
-Anevrisme
-Afecțiuni venoase și limfatice periferice
-Boala aterosclerotică
-Varicele
-Insuficiența venoasă cronică
-Embolia pulmonară

În cadrul clinicii noastre, se efectuează urmatoarele proceduri:

-Consultație medic primar chirurgie vasculara
-Ecografie Doppler pentru artere, vene și pe segmente (membre inferioare si superioare, carotide si vertebrale,aorta abdominal si toracica, iliace, renale, venele cave, etc.)
-SCLEROZARE este un tratament minim invaziv al varicelor, mai puțin dureros, care oferă o recuperare mai rapidă decât tratamentul chirurgical. Aceasta presupune injectarea unei soluții sclerozante în vena varicoasă, ce determină umflarea pereților și apoi închiderea venei. Astfel, este oprit fluxul sangvin în vena respectivă și aceasta se va cicatriza, urmând să fie reabsorbită de către organism și să dispară.
-FLEBECTOMIE – ablație chirurgicală a unei vene varicoase, de cele mai multe ori de la un membru inferior. Flebectomia constă în extragerarea chirurgicală, uneori după sclerozarea lor, prin mici incizii, a unor segmente de vene. Această intervenție ușoară este practicată sub anestezie locală sau generală.
-TEST INDICE GLEZNĂ-BRAȚ – este un mod rapid, neinvaziv pentru a verifica riscul de boală a arterelor periferice. Aceasta este o afectiune in care arterele de la nivelul picioarelor sau bratelor sunt ingustate sau blocate. Pacientii care sufera de acesta boala au un risc ridicat de atac de cord, accident vascular cerebral și insuficiență circulatorie cronică.

Echipa medicală:

Dr. Strobescu Cristina medic specialist chirurgie vasculară.

Clinica Fălticeni

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0754-471-246
0330-100-323

sau completează formularul de contact.

Programul clinicii

Luni - Vineri:
07:30 - 20:00
Sâmbătă:
08:00 - 14:00
Duminică:
Inchis