Clinica Fălticeni

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0754-471-246
0330-100-323

sau completează formularul de contact.

Clinica Suceava

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0374-825-700
0755-701-700

sau completează formularul de contact.

Programul clinicii

Luni – Vineri:
07:30 – 20:00
Sâmbătă:
08:00 – 14:00
Duminică:
închis

Mai multe despre noi

În vara anului 2014, am inaugurat cea mai modernă clinică privată din municipiul Fălticeni, dedicată sănătății umane – ALMA CLINIC. Într-un ambient foarte plăcut, într-o clădire complet nouă, dotată la cele mai înalte standarde din domeniu. Ulterior, la distanță de doar 3 ani, am reușit să transpunem conceptul, la o altă scară, și în municipiul Suceava.

Acest proiect a fost materializat plecând de la o inițiativă familială, urmărind domeniile de expertiză ale membrilor familiei, ghidați de dorința de a face mai mult pentru oameni în general, și în special pentru cei a căror sănătate merită acordarea unei atenții sporite. Este un proiect de suflet, care are la bază grija pentru oameni și pentru sănătatea acestora.

Urmărind această idee, chiar și în poziționarea sediului clinicii am ținut cont de necesitatea oferirii unui acces facil pentru toți locuitorii din municipiul Fălticeni, dar și pentru cei din comunele învecinate sau aflați în tranzit. Din acest motiv, am decis să amplasăm clinica în zona centrală a orașului, în imediata apropiere a esplanadei pietonale, a pieței centrale și a magazinului general, repere importante pentru locuitorii municipiului. Chiar și pentru pacienții care vin din mediul rural, din comunele învecinate municipiului sau din orice altă zonă a județului, accesarea clinicii se poate face foarte facil, aceasta aflându-se la aproximativ 3 minute de mers pe jos față de autogara care deservește principalele rute de transport public. Am păstrat acest raționament și pentru clinica din municipiul Suceava, aceasta fiind amplasată tot în zona centrală, în imediata apropiere a autogării.