Clinica Fălticeni

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0754-471-246
0330-100-323

sau completează formularul de contact.

Clinica Suceava

Pentru programări sau informații suplimentare, apelează:

0374-825-700
0755-701-700

sau completează formularul de contact.

De ce să ne alegi pe noi ?

Activitatea medicală din cadrul clinicii din Fălticeni se desfășoară într-un sediu foarte modern, de aproximativ 1.000mp, dispus pe 4 nivele și organizat conform celor mai noi standarde în domeniu. Investiția inițială a fost de peste 1 mil. de euro, ceea ce a permis atât dotarea cu echipamentele medicale performante de care dispunem în prezent, dar și crearea unui ambient foarte plăcut, confortabil, primitor, în care pacienții să regăsească o șansă la sănătatea binemeritată.

În Suceava am reușit să transpunem conceptul într-un spațiu dispus pe un singur nivel, păstrând aceleași caracteristici ambientale și de modernism !

Manifestăm o preocupare continuă pentru îmbunătățirea portofoliului de servicii pe care îl punem la dispoziția pacienților, venind în întâmpinarea nevoilor acestora, astfel încât să le oferim posibilitatea de a accesa cât mai facil serviciile medicale necesare. Pe lângă faptul că extindem an de an numărul de specialități medicale pentru care oferim consultații, tratament și intervenții, încercăm să ținem pasul mereu cu progresele științifice și tehnologice din domeniul medical, investind mereu în aparatură de specialitate care să permită o examinare optimă și să asigure un diagnostic cât mai exact.

Iar toate aceste inițiative vin pe fondul recunoașterii și aprecierii din partea pacienților, încă din primul an de activitate al clinicii, pentru promptitudinea, profesionalismul și atenția cu care sunt tratați la Alma Clinic.

„Ne bucură faptul că oamenii din zonă au primit cu încredere înființarea ALMA CLINIC și, totodată, că primim continuu aprecieri favorabile din rândurile pacienților noștri. Nu este ușor să poți să construiești, să faci să funcționeze și să rămâi competitiv într-o piață atât de pretențioasă cum este piața serviciilor medicale. Suntem într-un dialog permanent cu pacienții, cu echipa medicală și, nu în ultimul rând, cu societatea civilă, pentru a satisface așteptările oamenilor.” – Alexandru Mitocaru, Administrator ALMA CLINIC

În cadrul clinicii pacienții beneficiază de servicii medicale de nivel ridicat, servicii facilitate, pe lângă profesionalismul și calitatea umană a echipei medicale, și de echipamentele de ultimă generație cu care este dotată clinica, dar și de mijloacele avansate de tratament aplicate.

Printre dotările tehnice de excepție ale Alma Clinic se numără:

Ecocardiograful Vivid S5 și ecograful Voluson E8 Expert, produse de General Electric Healthcare, lider mondial în domeniu;
Set video-rino-laringoscop CMOS Karl Storz (unul dintre cei mai cunoscuți producători din domeniu);
Sisteme performante Holter, care permit monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale și a activității electrice a inimii, test de efort de tip CARDIAX, echipamentele fiind validate de către British Hypertension Society și Asociația Internațională pentru Instrumente Medicale;
Sală de recuperare medicală și kinetoterapie, utilată cu echipamente de ultimă generație;
Electrocardiograf;
Electrocauter;
Spirometru;
Audiometru de tiraj;
Defibrilator;
Dermatoscop Heine Delta 20 și Delta 20 plus.